page_head_bg

Produktet

Analiza për kromatinën e aksesueshme nga transposaza me sekuencë të përçueshmërisë së lartë (ATAC-seq)

ATAC-seq është një metodë e sekuencës me performancë të lartë për analizën e aksesueshmërisë së kromatinës në të gjithë gjenomin, e cila është e rëndësishme për kontrollin global epigjenetik të shprehjes së gjeneve.Përshtatësit e renditjes futen në rajonet e hapura të kromatinës nga transpozaza hiperaktive Tn5.Pas amplifikimit të PCR-së, ndërtohet një bibliotekë sekuencash.Të gjitha rajonet e hapura të kromatinës mund të merren nën një kusht specifik hapësinor-kohor, jo vetëm të kufizuar në vendet lidhëse të një faktori transkriptimi ose një rajoni të caktuar të modifikuar histone.


Detajet e Shërbimit

Bioinformatika

Rezultatet e demonstrimit

Avantazhet e Shërbimit

ØAnalizë Gjithëpërfshirëse :Tubacioni i analizës profesionale për të përmbushur një sërë nevojash analizash të personalizuara;

ØPërvojë e gjerë: Qindra projekte të përfunduara me sukses deri më tani, duke përfshirë mostrat e kafshëve dhe bimëve.

Specifikimet e Shërbimit

Platforma: Platforma NovaSeq 6000, PE150

Lloji i bibliotekës: 100-500 bp insert cDNA bibliotekë (varet nga shpërndarja maksimale)

Strategjia e renditjes: Paired-End 150 bp

Dalja e rekomanduar e të dhënave: 50 milion lexime

Kërkesat e mostrës

Lloji i mostrës: Indet, qelizat e gjalla ose qelizat e ngrira etj

Numri i celularit: ≥ 5×105qelizat, një numër i saktë i qelizave është çelësi i suksesit të eksperimentit;

Pesha e indit: ≥ 200 mg ind të freskët;

Rrjedha e punës së shërbimit

logo_01

Dizajni i eksperimentit

logo_02

Dorëzimi i mostrës

logo_03

Ekstraktimi i ADN-së

logo_04

Ndërtimi i bibliotekës

logo_05

Sekuenca

logo_06

Analiza e të dhënave

logo_07

Shërbimet pas shitjes


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Bioinformatika

  2(1)

  1. 1. Harta e nxehtësisë në ATAC lexon shpërndarjen në TSS dhe rajonet ngjitur (±3 kb)3(1)
  2. 2. Shpërndarja e zonës së hapur të kromatinës në komponentë të ndryshëm të gjenomit4(1)3.Thirrje maja diferenciale ndërmjet grupeve5(1)

  të marrë një kuotë

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Na dërgoni mesazhin tuaj: