faqe_kreu_bg

Produktet

Gjenomi i plotë i baktereve

Biomarker Technologies ofron shërbimin e sekuencës për ndërtimin e gjenomit të plotë të baktereve me hendek zero.Rrjedha kryesore e punës e ndërtimit të plotë të gjenomit të baktereve përfshin sekuencën e gjeneratës së tretë, montimin, shënimin funksional dhe analizën e avancuar bioinformatike që përmbush qëllime specifike kërkimore.Një profil më gjithëpërfshirës i gjenomit të baktereve fuqizon zbulimin e mekanizmave themelorë që qëndrojnë në themel të proceseve të tyre biologjike, të cilat gjithashtu mund të ofrojnë referencë të vlefshme për kërkimet gjenomike në speciet më të larta eukariote

Platforma:Nanopore PromethION P48 + Illumina NovaSeq 6000

Vazhdimi i PacBio II


Detajet e Shërbimit

Rezultatet e demonstrimit

Avantazhet e Shërbimit

● Strategjitë e shumëfishta të renditjes të disponueshme për qëllime të ndryshme kërkimore

● Gjenomi i plotë i baktereve me 0 Gap i garantuar.

● Me përvojë të lartë në montimin e gjenomit të baktereve me mbi 10,000 gjenom të plotë të montuar.

● Ekipi profesional i mbështetjes teknike pas shitjes që plotëson nevoja kërkimore më specifike.

Specifikimet e Shërbimit

SekuencaStrategjia

Librari

Cilësi e garantuar

Koha e parashikuar e rrotullimit

Nanopore 100X + Illumina 50X

Nanopore 20K

PE150

0 Boshllëk

30 dite

PacBio HiFi 30X

PacBio 10K

Analizat bioinformatike

● Kontrolli i cilësisë së të dhënave të papërpunuara

● Asambleja e gjenomit

● Analiza e komponentëve të gjenomit

● Shënimi i funksionit të gjenit

● Analiza gjenomike krahasuese

2

Kërkesat e mostrës dhe dorëzimi

Kërkesat e mostrës:

PërEkstraktet e ADN-së:

Lloji i mostrës

Shuma

Përqendrimi

Pastërti

Ekstraktet e ADN-së

> 3 μg

> 20 ng/μl

OD260/280= 1,6-2,5

Për mostrat e indeve:

Lloji i mostrës Trajtimi i rekomanduar i mostrës Magazinimi dhe dërgesa e mostrave
Bakteret Vëzhgoni bakteret nën mikroskop dhe mblidhni bakteret në fazën e tyre eksponenciale

Transferoni kulturën e baktereve (që përmban përafërsisht 3-4,5e9 qeliza) në një eppendorf 1,5 ose 2 ml.(Mbani në akull)

Centrifugo tubin për 1 min në 14000 g për të mbledhur bakteret dhe për të hequr supernatantin me kujdes

Mbyllni tubin dhe ngrini bakteret në azot të lëngshëm për të paktën 30 minuta.Ruajeni tubin në frigorifer -80 ℃.

Ngrini mostrat në azot të lëngshëm për 3-4 orë dhe ruajini në azot të lëngshëm ose -80 gradë deri në rezervim afatgjatë.Kërkohet dërgimi i mostrës me akull të thatë.

Rrjedha e punës së shërbimit

logo_02

Dorëzimi i mostrës

logo_04

Ndërtimi i bibliotekës

logo_05

Sekuenca

logo_06

Analiza e të dhënave

logo_07

Shërbimet pas shitjes


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • 1.Cirkoset e gjenomit të baktereve

  3

  2.Parashikimi i gjenit kodues

  4

  3.Analiza gjenomike krahasuese: pema filogjenetike

  5

  të marrë një kuotë

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Na dërgoni mesazhin tuaj: