page_head_bg

Produktet

Sekuenca e ARN-së eukariote-Illumina

Sekuenca e mARN-së mundëson profilizimin e të gjitha mARN-ve të transkriptuara nga qelizat në kushte specifike.Është një teknologji e fuqishme për zbulimin e profilit të shprehjes së gjeneve, strukturave gjenike dhe mekanizmave molekularë të disa proceseve biologjike.Deri më sot, sekuenca e mARN-së është përdorur gjerësisht në kërkimet themelore, diagnostikimin klinik, zhvillimin e ilaçeve, etj.

Platforma: Illumina NovaSeq 6000


Detajet e Shërbimit

Bioinformatika

Rezultatet e demonstrimit

Përparësitë

ØMe përvojë të lartë: Mbi 200,000 mostra janë përpunuar në BMK që mbulojnë lloje të ndryshme të mostrave, duke përfshirë kulturën e qelizave, indet, lëngjet trupore, etj. dhe mbi 7,000 projekte mRNA-Seq të mbyllura që mbulojnë zona të ndryshme kërkimore.

ØSistemi i rreptë i kontrollit të cilësisë: Pikat bazë të kontrollit të cilësisë në të gjitha hapat, duke përfshirë përgatitjen e kampionit, përgatitjen e bibliotekës, renditjen dhe bioinformatikën janë nën monitorim të ngushtë për të dhënë rezultate me cilësi të lartë.

ØBaza e të dhënave të shumta të disponueshme për shënimin e funksioneve dhe studimet e pasurimit për të përmbushur qëllime të ndryshme kërkimore.

ØShërbimet pas shitjes: Shërbimet pas shitjes janë të vlefshme për 3 muaj pas përfundimit të projektit, duke përfshirë ndjekjen e projekteve, zgjidhjen e problemeve, rezultatet e pyetjeve dhe përgjigjeve, etj.

Kërkesat e mostrës dhe dorëzimi

Librari Strategjia e renditjes Të dhënat e rekomanduara Kontrolli i cilësisë
Poli A i pasuruar Ndriçues PE150

6 Gb

Q30≥85%

Kërkesat e mostrës:

Nukleotidet:

Pastërti Integriteti Shuma
OD260/280≥1,7-2,5 OD260/230≥0,5-2,5Ndotje e kufizuar ose pa proteina ose ADN e treguar në xhel. Për bimët: RIN≥6.5; Për kafshët: RIN≥7;28S/18S≥1.0; lartësi bazë e kufizuar ose pa Konk.≥30 ng/μl;Vëllimi ≥ 10 μl;Gjithsej ≥ 1,5 μg

Indi: Pesha (i thatë):≥1 g
*Për indet më të vogla se 5 mg, rekomandojmë dërgimin e mostrës së indit të ngrirë (në azot të lëngshëm).

Pezullimi i qelizave:Numri i qelizave = 3×106- 1×107
*Ne rekomandojmë dërgimin e lizatit të qelizave të ngrira.Në rast se numri i qelizës është më i vogël se 5×105, rekomandohet flash i ngrirë në azot të lëngshëm, i cili preferohet për mikroekstraktim.

Mostrat e gjakut:Vëllimi≥1 ml

Mikroorganizmi:Masa ≥ 1 g

Dorëzimi i mostrës së rekomanduar

Enë: tub centrifuge 2 ml (Folja e kallajit nuk rekomandohet)

Etiketimi i mostrës: Grup+përsëritje p.sh. A1, A2, A3;B1, B2, B3 ... ...

Dërgesa:

 1. Akull i thatë: Mostrat duhet të paketohen në thasë dhe të varrosen në akull të thatë.
 2. Tubat e qëndrueshëm të RNA: Mostrat e ARN-së mund të thahen në tubin e stabilizimit të ARN-së (p.sh. RNAstable®) dhe të dërgohen në temperaturën e dhomës.

Rrjedha e punës së shërbimit

logo_01

Dizajni i eksperimentit

logo_02

Dorëzimi i mostrës

logo_03

Ekstraktimi i ARN-së

logo_04

Ndërtimi i bibliotekës

logo_05

Sekuenca

logo_06

Analiza e të dhënave

logo_07

Shërbimet pas shitjes


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Bioinformatika

  2(1)

  Eukariote Rrjedha e punës e analizës së sekuencës së mRNA

  Bioinformatika

  ØKontrolli i cilësisë së të dhënave të papërpunuara

  ØRreshtimi i gjenomit referues

  ØAnaliza e strukturës së transkriptit

  ØKuantifikimi i shprehjes

  ØAnaliza e shprehjes diferenciale

  ØShënimi dhe pasurimi i funksionit

  1.Kurba e ngopjes së të dhënave mRNA

  3(1)

  2.Analiza e shprehjes diferenciale - Grafiku i vullkanit

  4(1)

  3.Shënim KEGG në DEG

  5(1)

  4.Klasifikimi GO në DEG

  6(1)

  të marrë një kuotë

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Na dërgoni mesazhin tuaj: