BMKCloud Log in
条形 banner-03

Produktet

Proteomika

Proteomika përfshin aplikimet e teknologjive për përcaktimin sasior të përmbajtjes së përgjithshme të proteinave të pranishme në një qelizë, ind ose organizëm.Teknologjitë e bazuara në proteomikë përdoren në kapacitete të ndryshme për mjedise të ndryshme kërkimore si zbulimi i shënuesve të ndryshëm diagnostikues, kandidatët për prodhimin e vaksinave, kuptimi i mekanizmave të patogjenitetit, ndryshimi i modeleve të shprehjes në përgjigje të sinjaleve të ndryshme dhe interpretimi i rrugëve funksionale të proteinave në sëmundje të ndryshme.Aktualisht, teknologjitë sasiore të proteomikës ndahen kryesisht në strategjitë sasiore TMT, Label Free dhe DIA.


Detajet e Shërbimit

Specifikimet e Shërbimit

1. Analizë e gjerë, për të identifikuar çdo lloj proteine

2. Linja me ndjeshmëri të lartë dhe zbulim të ulët për të zbuluar proteina me bollëk të ulët

Kërkesat e mostrës

Llojet e mostrave

Pa etiketë

TMT/DIA/RPM

Përsëritje biologjike

Indet e kafshëve

Indet e përgjithshme (truri, zemra, mëlçia, shpretka, mushkëritë, veshkat, muskujt, etj.)

20 mg

30 mg

≥3 (Kafshë, Bimë dhe Mikro)

Flokët, kockat, etj.

200 mg

300 mg

Pemë palnti

gjethet dhe lulet e bimëve drunore, barishteve, algave, fiereve etj.

200 mg

300 mg

Rrënjët, lëvorja, degët, frutat, farat etj.

2g

3g

Mikroorganizëm

Bakteret dhe qelizat kërpudhore (precipitimi i qelizave)

50 ul

100 ul

Qelizat

Pezullimi dhe qelizat ngjitëse

5*106ose 20 ul

5*106ose 30 ul

plazma/serumi/lëngu cerebrospinal (nuk hiqet me bollëk të lartë)

20 ul

20 ul

Lloji tjetër

Proteina (buferi më i mirë është 8M ure)

20 ug

200 ug

Rrjedha e punës së shërbimit

2

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • të marrë një kuotë

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Produktkategoritë

    Na dërgoni mesazhin tuaj: