banner1
banner2
banner3
X

Ngeunaan
Biomarker
Téknologi

Tempo deuiGO

Biomarker Technologies (BMK) mangrupikeun panyayogikeun jasa génomics anu ngarah di industri, kantor pusatna di Beijing.Éta parantos aktip dina inovasi sareng ngembangkeun téknologi pangurutan throughput tinggi sareng bioinformatika langkung ti 12 taun.Kalayan tim R&D anu gairah sareng terampil pisan, BMK komitmen pikeun nyayogikeun jasa pangurutan anu paling komprehensif anu ngawengku génomics, transcriptomics, omics sél tunggal sareng epigenetics.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
aobut-img-1

ngajalajah urangjasa utama

Biomarker Technologies nyayogikeun solusi ONE-STOP dina tingkat multi-omics anu minuhan rupa-rupa tujuan panalungtikan

naha milih
Biomarker Téhnologi

  • Platform kami
  • BMKCloud
  • Misi kami

Biomarker Technologies gaduh platform pangurutan throughput tinggi anu paling canggih sareng platform komputasi berprestasi tinggi, ngalayanan pikeun urutan generasi saterusna, urutan generasi katilu, multiomics sél tunggal, proteomics, metabolomics sareng penanganan data throughput tinggi.

  • Anjog, Multi-tingkat High-throughput Sequencing Platform
  • Profésional, Laboratorium Molekul Otomatis
  • Platform analisa bioinformatika online anu dikembangkeun sorangan

Tim téknis anu luar biasa urang gaduh kamampuan anu kuat dina ngarengsekeun masalah ilmiah sareng téknis sareng parantos ngumpulkeun pangalaman anu ageung di daérah panilitian anu rupa-rupa sareng nyumbang kana ratusan publikasi dampak anu luhur dina Alam, Genetika Alam, Komunikasi Alam, Sél Tutuwuhan, jsb. patén-patén panemuan sareng 200 hak cipta parangkat lunak.

  • Élmu jeung Téhnologi Services
  • On-line Bioinformatics Platform
  • Layanan Téhnologi Médis

Biomarker Technologies komitmen pikeun terus-terusan nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun para nasabah sareng mingpin transformasi industri kalayan inovasi kualitas luhur pikeun ngawujudkeun misi pamungkasna pikeun nguntungkeun umat manusa ku téknologi genetik.

  • Pikeun innovate biotéhnologi
  • Ngalayanan masarakat
  • Pikeun Mangpaat jalma
  • Pikeun nyiptakeun pusat biotéhnologi inovatif sareng ngadegkeun perusahaan simbolis dina industri bio
choose_bg

Kami Bakal Nyadiakeun Anjeun
Jasa profésional

  • Professional Staff
    500

    Staf profésional

    Éta ngagaduhan tim R&D langkung ti 500 teknisi anu berpendidikan tinggi.
  • Nation Patents of Inventions
    60

    Patén-patén Papanggihan Bangsa

    Éta gaduh langkung ti 60 patén-patén panemuan bangsa.
  • Software Copyrights
    200

    Hak Cipta parangkat lunak

    Éta gaduh langkung ti 200 hak cipta parangkat lunak.
  • Impact Factor
    4500+

    Faktor Pangaruh

    Biomarker Technologies parantos nyumbang kana langkung ti 1000 proyék anu diterbitkeun dampak luhur.

UrangPlatform

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pananya ayeuna

Warta& Sorotan

nempo leuwih
  • Webinar: Rye Genomic Charac...

    Sorotan Dina webinar dua jam ieu, urang ngahargaan pisan pikeun ngondang genep ahli dina arena génomics pamotongan.Omongan urang...
    maca deui
  • Analisis génom Seadragon p...

    Évolusi Génom Majelis Génom De novo|Penentuan séks Sakabeh karya urutan sareng jasa bioinformatik parsial disayogikeun ku Biomarker Techonologi...
    maca deui
  • Aplikasi Nanopore ful...

    TRANSKRIPTOMI alam KOMUNIKASI Transkrip panjang pinuh ku mutasi SF3B1 dina leukemia limfositik kronis nembongkeun downregulasi ...
    maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: