page_head_bg

Tentang Kami

Biomarker Technologies (BMK)

Biomarker Technologies (BMK), salaku salah sahiji panyadia jasa génomics ngarah, diadegkeun dina 2009, kantor pusatna di Beijing, Cina.BMK parantos aktip dina inovasi sareng pamekaran téknologi pangurutan throughput tinggi sareng bioinformatika langkung ti 12 taun.Usahana diwangun ku jasa sains sareng téknologi, jasa téknologi médis sareng platform bioinformatika BioCloud.BMK parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng sababaraha organisasi, kalebet paguron luhur, rumah sakit, lembaga riset, laboratorium mandiri, perusahaan farmasi, perusahaan pembibitan, lembaga médis sareng kaséhatan, sareng sajabana, linggih di langkung ti 50 daérah di sakumna dunya.

Pikeun innovate biotéhnologi

Ngalayanan masarakat

Pikeun Mangpaat jalma

Pikeun nyiptakeun pusat biotéhnologi inovatif sareng ngadegkeun perusahaan simbolis dina industri bio

Keunggulan Kami

Biomarker Technologies gaduh tim R&D anu gairah sareng terampil langkung ti 500 anggota anu diwangun ku staf téknis anu berpendidikan tinggi, insinyur senior, bioinformatician sareng ahli dina sagala rupa daérah kalebet biotéhnologi, tatanén, ubar, komputasi, jsb. Tim téknis anu luar biasa urang gaduh kamampuan anu kuat. dina tackling masalah ilmiah sarta teknis sarta geus akumulasi pangalaman masif di wewengkon panalungtikan rupa-rupa sarta nyumbang kana ratusan publikasi-dampak tinggi di Alam, Nature Genetics, Nature Communications, Plant Cell, jsb Ieu owns leuwih 60 patén-patén bangsa panemuan jeung 200 software hak cipta. .

Usaha Utama

Élmu jeung Téhnologi Services

Nyadiakeun leuwih 60 pangukuran biologis throughput tinggi komprehensif sarta jasa bioinformatics, ngawengku génomics, transcriptomics, epigenetics, single-sél omics, proteomics, metabolomics, jsb.

On-line Bioinformatics Platform

Nyadiakeun platform analisa bioinformatics online anu efisien, aman sareng gampang dianggo anu ngandung alat analisa anu disaluyukeun inovatif, pangkalan data di tingkat PB, bagian obrolan, bahan pelatihan, jsb.

Layanan Téhnologi Médis

Nyayogikeun téknologi urutan novél sareng bioinformatika anu ditujukeun pikeun ngungkabkeun kode genetik manusa.Ngabantosan panalungtikan médis ngeunaan panyakit, jsb.

Platform kami

/about-us/

Anjog, Multi-tingkat High-throughput Sequencing Platform

Platform PacBio:Sequel II, Sequel, RSII
Platform nanopore:PromethION P48, GridION X5 Minion
10X Génomics:10X ChromiumX, 10X Chromium Controller
Platform Illumina:NovaSeq
BGI-sequencing platform:DNSSEQ-G400, DNBSEQ-T7
Sistim Bionano Irys
Cai XEVO G2-XS QTOF
QTRAP 6500+

/about-us/

Profésional, Laboratorium Molekul Otomatis

Leuwih 20.000 méter pasagi tempat

Instrumen laboratorium biomolekul canggih

Laboratorium standar ékstraksi sampel, konstruksi perpustakaan, kamar bersih, laboratorium sequencing

Prosedur baku ti ékstraksi sampel pikeun sequencing handapeun SOPs ketat

/about-us/

Desain ékspérimén anu seueur sareng fleksibel pikeun nyumponan tujuan panalungtikan anu rupa-rupa

Platform Analisis Bioinformatic On-line anu tiasa dipercaya, Gampang dianggo

platform BMKCloud timer dimekarkeun

CPUs kalawan 41.104 memori sareng 3 PB total gudang

4,260 cores komputasi kalawan kakuatan komputasi puncak leuwih 121,708,8 Gflop per detik.

Taros Kami

Biomarker Technologies gaduh platform pangurutan throughput tinggi anu paling canggih sareng platform komputasi berprestasi tinggi, ngalayanan pikeun urutan generasi saterusna, urutan generasi katilu, multiomics sél tunggal, proteomics, metabolomics sareng penanganan data throughput tinggi.Biomarker Technologies komitmen pikeun terus-terusan nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun para nasabah sareng mingpin transformasi industri kalayan inovasi kualitas luhur pikeun ngawujudkeun misi pamungkasna pikeun nguntungkeun umat manusa ku téknologi genetik.

meunang cutatan

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: