BMKCloud Log in
云平台Банер-02
新机器 банер-01
试剂盒 -01
转录组баннер-01
банер2
仪器-01
X

истражуваат нашитеглавни услуги

Biomarker Technologies обезбедува ONE-STOP решенија на мулти-омикс нивоа кои исполнуваат различни истражувачки цели

Биомаркер
Технологии

Гледај ПовеќеGO

Biomarker Technologies (BMKGENE) е водечки давател на услуги за геномика во индустријата, со седиште во Пекинг.Повеќе од 13 години активно се занимава со иновации и развивање технологии за секвенционирање и биоинформатика со висок пропуст.Со страствен и висококвалификуван тим за истражување и развој, BMKGENE е посветен на обезбедување на најсеопфатните услуги за секвенционирање кои покриваат геномика, транскриптомика, омика на една клетка и епигенетика.

зошто да изберете
Технологии на биомаркери

 • Нашата платформа
 • BMKCloud
 • Нашата мисија

Биомаркер Технолоџис ги поседува најсовремените платформи за секвенционирање со висок пропусен опсег и компјутерски платформи со високи перформанси, кои служат за секвенционирање на следната генерација, секвенционирање од трета генерација, мултиомика со една ќелија, протеомика, метаболомика и ракување со податоци со висока пропусност.

 • Водечки платформи за секвенционирање со висок пропуст на повеќе нивоа
 • Професионална, автоматска молекуларна лабораторија
 • Саморазвиена он-лајн платформа за биоинформатичка анализа

Нашиот извонреден технички тим има силна способност за справување со научни и технички прашања и има акумулирано огромно искуство во различни истражувачки области и придонесе во стотици публикации со големо влијание во Nature, Nature Genetics, Nature Communications, Plant Cell итн. Поседува над 60 нации патенти на пронајдоци и 200 софтверски авторски права.

 • Услуги за наука и технологија
 • Онлајн платформа за биоинформатика
 • Услуги за медицинска технологија

Biomarker Technologies е посветена постојано да создава поголема вредност за своите клиенти и да ја води индустриската трансформација со висококвалитетни иновации за да ја реализира својата крајна мисија да му користи на човештвото со генетска технологија.

 • Да се ​​иновира биотехнологијата
 • Да му служи на општеството
 • Во корист на луѓето
 • Да се ​​создаде иновативен биотехнолошки центар и да се формира симболично претпријатие во био-индустријата
Изберете_бг

Ние ќе ви обезбедиме
Професионални сервиси

 • Стручен кадар
  500

  Стручен кадар

  Има тим за истражување и развој од повеќе од 500 високообразовани техничари.
 • Нација патенти на пронајдоци
  60

  Нација патенти на пронајдоци

  Поседува над 60 национални патенти за пронајдоци.
 • Софтверски авторски права
  200

  Софтверски авторски права

  Поседува над 200 софтверски авторски права.
 • Фактор на влијание
  9000+

  Фактор на влијание

  Biomarker Technologies придонесе за над 1000 објавени проекти со големо влијание.

НашиотПлатформи

Истражување

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

Прашај сега

Вести& Определување

Гледај Повеќе
 • Горд што сум избран како еден...

  Горд што сум избрана како една од Топ 10 компании за геномски решенија во Европа за 2023 година!BMKGENE со возбуда објавува дека нашата компанија е препознаена од престижното списание Life Scien...
  Прочитај повеќе
 • Невронаука Сингапур 2023 година

  Придружете ни се на претстојната изложба: Невронаука Сингапур 2023 година!Претстојниот симпозиум Neuroscience Singapore 2023, во соработка со Институтот за дигитална медицина (WisDM Translational ...
  Прочитај повеќе
 • 10-то издание на i3S Ann...

  Драго ни е што сме на 10-тиот годишен состанок на i3S, кој ќе се одржи на 16-ти и 17-ти ноември во хотелот Axis Vermar Conference & Beach во Póvoa de Varzim, Португалија.I3S научно се...
  Прочитај повеќе

Испратете ни ја вашата порака: