banner1
banner2
banner3
X

Babagan
Biomarker
Teknologi

Ndeleng LiyaneGO

Biomarker Technologies (BMK) minangka panyedhiya layanan genomik sing unggul ing industri, kanthi kantor pusat ing Beijing.Wis aktif melu inovasi lan ngembangake teknologi urutan lan bioinformatika kanthi throughput dhuwur luwih saka 12 taun.Kanthi tim R&D sing semangat lan trampil banget, BMK setya nyedhiyakake layanan urutan paling lengkap sing nyakup genomik, transkriptomi, omik sel tunggal lan epigenetik.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan
aobut-img-1

njelajah kitaLayanan utama

Biomarker Technologies nyedhiyakake solusi ONE-STOP ing tingkat multi-omics sing ngrampungake macem-macem tujuan riset

kok milih
Teknologi Biomarker

  • Platform Kita
  • BMKCloud
  • Misi Kita

Biomarker Technologies ndarbeni platform sekuensing dhuwur-dhuwur lan platform komputasi kinerja dhuwur sing paling canggih, nyedhiyakake urutan generasi sabanjure, urutan generasi katelu, multiomik sel siji, proteomik, metabolomik lan penanganan data kanthi throughput dhuwur.

  • Anjog, Multi-level High-throughput Sequencing Platforms
  • Profesional, Laboratorium Molekul Otomatis
  • Platform analisis bioinformatika online sing dikembangake dhewe

Tim teknis sing luar biasa kita duwe kemampuan sing kuat kanggo ngatasi masalah ilmiah lan teknis lan wis nglumpukake pengalaman gedhe ing macem-macem wilayah riset lan nyumbang ing atusan publikasi sing duwe pengaruh dhuwur ing Alam, Genetika Alam, Komunikasi Alam, Sel Tanduran, lsp. Iku nduweni luwih saka 60 negara paten saka penemuan lan 200 hak cipta piranti lunak.

  • Layanan Ilmu lan Teknologi
  • Platform Bioinformatika On-line
  • Layanan Teknologi Kedokteran

Biomarker Technologies komitmen kanggo terus-terusan nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan lan mimpin transformasi industri kanthi inovasi berkualitas tinggi kanggo mujudake misi utama kanggo mupangat manungsa kanthi teknologi genetik.

  • Kanggo inovasi bioteknologi
  • Kanggo Nglayani masyarakat
  • Kanggo entuk manfaat kanggo wong
  • Kanggo nggawe pusat bioteknologi inovatif lan nggawe perusahaan simbolis ing bio-industri
choose_bg

Kita Bakal Nyedhiyakake Sampeyan
Layanan Profesional

  • Professional Staff
    500

    Staff Profesional

    Nduwe tim R&D luwih saka 500 teknisi sing berpendidikan tinggi.
  • Nation Patents of Inventions
    60

    Paten Bangsa Penemuan

    Nduwe luwih saka 60 paten panemuan negara.
  • Software Copyrights
    200

    Hak Cipta Piranti Lunak

    Nduwe luwih saka 200 hak cipta piranti lunak.
  • Impact Factor
    4500+

    Faktor Dampak

    Biomarker Technologies wis nyumbang luwih saka 1000 proyek sing diterbitake kanthi dampak dhuwur.

kitaPlatform

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.

Enquiry saiki

Kabar& Sorotan

ndeleng liyane
  • Webinar: Rye Genomic Charac...

    Sorotan Ing webinar rong jam iki, kita bangga bisa ngundang enem ahli ing arena genomik potong.Omongan kita...
    maca liyane
  • Analisis genom Seadragon p...

    EVOLUSI GENOME Majelis Genome De novo|Penentuan jinis Kabeh karya urutan lan layanan bioinformatika parsial diwenehake dening Biomarker Techonologi...
    maca liyane
  • Aplikasi Nanopore ful...

    Sifat TRANSKRIPTOMIKOMUNIKASI Transkrip lengkap saka mutasi SF3B1 ing leukemia limfositik kronis nuduhake downregulasi ...
    maca liyane

Kirim pesen menyang kita: