BMKCloud Log in
条形 банер-03

Производи

Протеомика

Протеомиката вклучува примена на технологии за квантификација на севкупните протеини присутни во содржината на клетка, ткиво или организам.Технологиите засновани на протеомика се користат во различни капацитети за различни истражувачки поставки како што се откривање на различни дијагностички маркери, кандидати за производство на вакцини, разбирање на механизмите на патогеност, промена на моделите на изразување како одговор на различни сигнали и интерпретација на функционалните протеински патишта кај различни болести.Во моментов, квантитативните протеомски технологии главно се поделени на TMT, Label Free и DIA квантитативни стратегии.


Детали за услугата

Спецификации за услуги

1. Опсежна анализа, за да се идентификува било кој тип на протеин

2. Висока чувствителност и ниска линија за откривање за откривање на протеини со мала изобилство

Примерок барања

Типови на примероци

Без етикети

TMT/DIA/RPM

Биолошко повторување

Животински ткива

Општи ткива (мозок, срце, црн дроб, слезина, бели дробови, бубрези, мускули, итн.)

20 мг

30 мг

≥3 (животински, растителни и микро)

Коса, коска, итн.

200 мг

300 мг

Палнт ткива

лисја и цветови од дрвенести растенија, билки, алги, папрати итн.

200 мг

300 мг

Корени, кора, гранки, плодови, семиња итн.

2g

3g

Микроорганизам

Бактерии и габични клетки (клеточен талог)

50 ул

100 ул

Клетки

Суспензија и адхерентни клетки

5*106или 20 ул

5*106или 30 ул

плазма/серум/цереброспинална течност (не се отстранува големо изобилство)

20 ул

20 ул

Друг тип

Протеин (најдобар пуфер е 8M уреа)

20 гр

200 гр

Тек на услужна работа

2

  • Претходно:
  • Следно:

  • добие понуда

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Производкатегории

    Испратете ни ја вашата порака: