BMKCloud Log in

Lansimi i produktit të ri – BMKMANU S1000, transkriptomika hapësinore e nivelit nënqelizor – Bleni katër, merrni një falas!

Eksplorimi i modeleve të shprehjes së gjeneve në vendndodhjen origjinale të një organizmi është thelbësor për të kuptuar llojet dhe funksionet e qelizave të tij.Megjithatë, metodat aktuale të analizës së transkriptomit hapësinor kanë kufizime të tilla si xhiroja e ulët ose rezolucion i pamjaftueshëm.Çipi hapësinor BMKMANU S1000, i zhvilluar nga BMKMANU, mund të zbulojë informacionin e shprehjes së gjenit në vend në seksione të plota të indeve me rezolucion nënqelizor, duke mundësuar një interpretim të nuancuar të strukturës së indeve.

Bëhuni gati të përjetoni produktin tonë më të ri!Për të festuar lëshimin e tij, ne po ofrojmë një specialeBlini Katër Merrni një Falaspromovim vetëm për një kohë të kufizuar.

Komponentët e produktit

Çipi hapësinor BMKMANU S1000 dhe kompleti i reagentëve që përputhen përfshin:

1) Kompleti i Optimizimit të Indeve, që përmban reagentë për optimizimin e indeve (eksplorimi i kohës optimale për përmeabilizimin e indeve).

2) Kompleti i shprehjes së gjeneve, që përmban reagentë për kapjen e mARN-së në feta të indeve për përgatitjen dhe renditjen pasuese të bibliotekës.

3) Kompleti i fillimit: Përfshin një përshtatës termostatik dhe një ndarës magnetik të transkriptimit.

wps_doc_1

Parimi Teknik

Çipi bazohet në mikropore dhe mikrorruaza, dhe mRNA mund të kapet in situ përmes Oligo në mikrorruaza.Oligo përbëhet nga katër pjesë: Read1, Barkodi Hapësinor, UMI dhe Poly(dT)VN.Pasi indi është i lidhur me çipin, mRNA lirohet nga indi nga një enzimë depërtuese.Meqenëse shumica e skajeve të mRNA 3' kanë një bisht Poly-A, ato kapen nga Oligo me Poly(dT)VN.Pas amplifikimit RT-PCR dhe cDNA, përgatitjes dhe renditjes së bibliotekës, gjurmimi i pozicionit hapësinor arrihet përmes Barkodit Hapësinor.Kjo lejon analizën e shprehjes së gjeneve në vendet hapësinore dhe heterogjenitetin e indeve.

wps_doc_2

Avantazhet e produktit

barazimi 1
wps_doc_4
wps_doc_5
wps_doc_6
wps_doc_7

Aplikacionet

Mund të aplikohet në shumicën e fushave të kërkimit biologjik dhe mjekësor, duke përfshirë tumorin, sëmundjen, imunologjinë dhe biologjinë e zhvillimit, duke ndihmuar në arritjen e zbulimeve të reja në këto fusha me analizën e shprehjes hapësinore në rezolucion nënqelizor.

●Tumori dhe sëmundja:
Heterogjeniteti hapësinor dhe mikromjedisi i tumoreve dhe sëmundjeve
Fillimi dhe zhvillimi i tumoreve dhe sëmundjeve
Reagimi i trajtimit të tumoreve dhe sëmundjeve

●Biologjia e Zhvillimit
Atlasi hapësinor i organeve
Mekanizmat rregullues të gjeneve gjatë zhvillimit

●Përgjigja ndaj stresit
Reagimi i stresit biotik
Reagimi abiotik ndaj stresit

●Imunologjia
Përgjigja imune në transplantimin e organeve
Mekanizmat imunitar të tumoreve dhe sëmundjeve
Patogjeneza e sëmundjeve autoimune

●Analiza e rezistencës ndaj barnave
Mekanizmat e rezistencës ndaj ilaçeve
Hulumtimi dhe zhvillimi i barnave të reja

Rastet dhe të dhënat demonstruese

wps_doc_0

BMKMANU S1000 është verifikuar nga performanca në qindra raste në lloje të ndryshme të indeve.

wps_doc_10
wps_doc_8
wps_doc_9

Na dërgoni mesazhin tuaj: