BMKCloud Log in
条形 banner-03

Produktet

Gjenomi i mykut

Biomarker Technologies ofrojnë studim të gjenomit, gjenom të imët dhe gjenom të plotë të kërpudhave në varësi të qëllimit specifik të kërkimit.Sekuenca e gjenomit, montimi dhe shënimi funksional mund të arrihen duke kombinuar sekuencën e gjeneratës tjetër + sekuencën e gjeneratës së tretë për të arritur montimin e gjenomit të nivelit të lartë.Teknologjia Hi-C mund të përdoret gjithashtu për të lehtësuar montimin e gjenomit në nivelin e kromozomeve.

Platforma:Vazhdimi i PacBio II

Nanopore PromethION P48

Platforma Illumina NovaSeq


Detajet e Shërbimit

Rezultatet e demonstrimit

Avantazhet e Shërbimit

● Strategjitë e shumëfishta të renditjes të disponueshme për qëllime të ndryshme kërkimore

● Me përvojë të lartë në montimin e gjenomit të kërpudhave me mbi 10,000 gjenom të kompletuar pene.

● Ekipi profesional i mbështetjes teknike pas shitjes që plotëson nevoja kërkimore më specifike.

Specifikimet e Shërbimit

Shërbimi

Strategjia e renditjes

Cilësi e garantuar

Koha e parashikuar e rrotullimit

Harta e imët e kërpudhave

Illumina 50X+Nanopore 100X

Vazhdo N50≥2 Mb

35 ditë pune

PacBio HiFi 30X

Fungal pene-hartë e plotë

Illumina 50X+Nanopore 100X(Pacbio HiFi 30X)+Hi-C 100X

Raporti i ankorimit të kromozomit >90%

45 ditë pune

Analizat bioinformatike

● Kontrolli i cilësisë së të dhënave të papërpunuara

● Asambleja e gjenomit

● Analiza e komponentëve të gjenomit

● Shënimi i funksionit të gjenit

● Analiza gjenomike krahasuese

2

Kërkesat e mostrës dhe dorëzimi

Kërkesat e mostrës:

PërEkstraktet e ADN-së:

Lloji i mostrës

Shuma

Përqendrimi

Pastërti

Ekstraktet e ADN-së

> 1.2 μg

> 20 ng/μl

OD260/280= 1,6-2,5

Për mostrat e indeve:

Lloji i mostrës Trajtimi i rekomanduar i mostrës Magazinimi dhe dërgesa e mostrave
Kërpudhat njëqelizore Vëzhgoni majanë nën mikroskop dhe mblidhni ato në fazën e tyre eksponenciale

Transferoni kulturën (që përmban përafërsisht 3-4,5e9 qeliza) në një eppendorf 1,5 ose 2 ml.(Mbani në akull)

Centrifugo tubin për 1 min në 14000 g për të mbledhur bakteret dhe për të hequr supernatantin me kujdes

Mbyllni tubin dhe ngrini bakteret në azot të lëngshëm për të paktën 1-3 orë.Ruajeni tubin në frigorifer -80 ℃.

Ngrini mostrat në azot të lëngshëm për 3-4 orë dhe ruajini në azot të lëngshëm ose -80 gradë deri në rezervim afatgjatë.Kërkohet dërgimi i mostrës me akull të thatë.
Kërpudhat makro Indet në fazën e rritjes aktive rekomandohen.

Shpëlajeni indin me ujë pa endotoksina, më pas 70% etonal.

Ruani kampionin në krio-tuba.

Rrjedha e punës së shërbimit

dorëzimi i mostrës

Dorëzimi i mostrës

Përgatitja e Bibliotekës

Ndërtimi i bibliotekës

Sekuenca

Sekuenca

Analiza e të dhënave

Analiza e të dhënave

Shërbimet pas shitjes

Shërbimet pas shitjes


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • 1.Diagrami i Circos mbi komponentët gjenomikë të kërpudhave

  3

  2.Analiza gjenomike krahasuese: Pema filogjenetike

  4

   

  të marrë një kuotë

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Na dërgoni mesazhin tuaj: