BMKCloud Log in
条形 banner-03

Produktet

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti TGuide Smart Viral ADN/ARN

  Kompleti i reagentit të fishekut/pllakës së parambushur për pastrimin e ADN/ARN-së virale nga gjaku, indi, serumi, plazma, lëngu trupor, shtupa, indi dhe sputumi, etj.

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i ARN-së i bimëve magnetike inteligjente TGuide

  Pastroni ARN totale me cilësi të lartë nga indet bimore

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i zgjuar i ARN-së për gjak/qelizë/ind TGuide

  Kompleti i reagentit të fishekëve/pllakës së parambushur për pastrimin e ARN totale me rendiment të lartë, me pastërti të lartë, me cilësi të lartë, pa frenues nga indet e kafshëve/qeliza/gjaku i freskët i plotë

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i ADN-së për bimët magnetike inteligjente TGuide

  Pastroni ADN-në gjenomike me cilësi të lartë nga inde të ndryshme bimore

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i ADN-së i Tokës / Karriges së zgjuar TGuide

  Pastron ADN-në pa frenues të pastërtisë dhe cilësisë së lartë nga mostrat e tokës dhe jashtëqitjes

 • Kompleti i pastrimit të ADN-së inteligjente TGuide

  Kompleti i pastrimit të ADN-së inteligjente TGuide

  Rikuperon ADN-në me cilësi të lartë nga produkti PCR ose xhel agarozë.

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i ADN-së gjenomike të gjakut TGuide Smart

  Kompleti i reagentit të fishekut/pllakës së parambushur për pastrimin e ADN-së gjenomike nga gjaku dhe veshja

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i reagentit me fishek/pllakë të parambushur për nxjerrjen e ADN-së gjenomike nga indet e kafshëve

 • Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Komplete ekstraktimi për instrumente automatike

  Kompleti i reagentit me fishek/pllakë të parambushur për pastrimin e ADN-së gjenomike nga gjaku, njolla e tharë e gjakut, bakteret, qelizat, pështyma, tamponët e gojës, indet e kafshëve, etj.

 • Ekstraktues i acidit nukleik TGuide S16

  Ekstraktues i acidit nukleik TGuide S16

  Instrument i lehtë për t'u përdorur, 1-8 ose 16 mostra në të njëjtën kohë

  Numri i katalogut / paketimi

 • Zgjidhje mRNA me gjatësi të plotë PacBio 2+3

  Zgjidhje mRNA me gjatësi të plotë PacBio 2+3

  Ndërsa sekuenca e mRNA me bazë NGS shërben si një mjet i gjithanshëm për përcaktimin sasior të shprehjes së gjeneve, mbështetja e tij në leximet e shkurtra kufizon efikasitetin e tij në analizat komplekse transkriptomike.Sekuenca PacBio (Iso-Seq), nga ana tjetër, përdor teknologjinë e lexuar gjatë, duke mundësuar renditjen e transkripteve të mRNA me gjatësi të plotë.Kjo qasje lehtëson një eksplorim gjithëpërfshirës të bashkimit alternativ, shkrirjeve të gjeneve dhe poliadenilimit, megjithëse nuk është zgjedhja kryesore për kuantifikimin e shprehjes së gjeneve.Kombinimi 2+3 mbush hendekun midis Illumina dhe PacBio duke u mbështetur në leximet e HiFi të PacBio për të identifikuar grupin e plotë të izoformave të transkriptimit dhe renditjen NGS për përcaktimin sasior të të njëjtave izoforma.

  Platformat: PacBio Sequel II dhe Illumina NovaSeq

 • Analiza e Shoqatës së Gjenomit

  Analiza e Shoqatës së Gjenomit

  Studimi i shoqatës së gjenomit (GWAS) synon të identifikojë variantet gjenetike (gjenotip) që lidhen me tipare specifike (fenotip).Studimi GWAS heton shënuesit gjenetikë të kryqëzuar të gjenomit të një numri të madh individësh dhe parashikon lidhjet gjenotip-fenotip me anë të analizave statistikore në nivel popullate.Është aplikuar gjerësisht në kërkimet mbi sëmundjet njerëzore dhe minierat funksionale të gjeneve në tipare komplekse të kafshëve ose bimëve.

Na dërgoni mesazhin tuaj: