BMKCloud Log in

Përjetoni fuqinë e PacBio Revio me BMKGENE!Rrjedha më e lartë!Kosto më e ulët!Ofertë Speciale!

BMKGENE është krenare të njoftojë disponueshmërinë e sekuencuesit të avancuar të PacBio, Revio, i cili na ndihmon të ofrojmë xhiro më të lartë dhe shërbime me cilësi më të lartë të sekuencës së lexuar gjatë për kërkuesit.

网站促销图-01

*Pse të zgjidhni PacBio Revio?

网站促销图 --01

*Aplikimet e PacBio Revio

网站促销图 --02

Sekuenca e gjenomit

1.De Novoasambleja e gjenomit- Revio kontribuon në renditjen dhe montimin me cilësi të lartë të gjenomave super të mëdha dhe komplekse, duke ofruar njohuri kritike për variacionin gjenetik, strukturën dhe funksionin e gjeneve.
2. Gjenomi T2T- Revio, i kombinuar me teknika të tilla si Hi-C, mund të përmirësojë cilësinë e gjenomave konvencionale dhe të ndihmojë më shumë specie të fitojnë një gjenom referencë të nivelit T2T, duke u mundësuar studiuesve të kuptojnë më mirë diversitetin gjenetik brenda dhe midis popullatave.
3.Sekuenca e të gjithë gjenomit- Revio mund të ofrojë njohuri gjithëpërfshirëse mbi strukturën dhe funksionin e gjenomeve të tëra, duke përfshirë SNP, Indel, SV, CNV, etj., veçanërisht për popullatat gjenetike në shkallë të gjerë.
4.Sekuenca e pan-gjenomit- Revio është ideale për renditjen dhe grumbullimin në mënyrë efikase dhe të lira të gjenomave të shumta të një specieje në të njëjtën kohë për të ndërtuar një pan-gjenome, duke ofruar njohuri kritike për variacionin dhe evolucionin gjenomik.

Sekuenca e transkriptomit

1.Rregullimi i transkriptit me gjatësi të plotë- Me gjatësinë e tij të gjatë të leximit, Revio mundëson renditjen e transkripteve me cilësi të lartë me gjatësi të plotë, duke ofruar njohuri gjithëpërfshirëse në lidhjen alternative, shkrirjen e gjeneve dhe shprehjen izoforme.
2. Profili i shprehjes me gjatësi të plotë të mostrave në shkallë të gjerë- Revio mund të sigurojë kuantifikimin shumë të saktë të niveleve të shprehjes së gjeneve nëpër mostra në shkallë të gjerë, duke mundësuar njohuri të rëndësishme në rregullimin e gjeneve dhe diferencimin e qelizave.
3.Sekuenca e transkriptomës njëqelizore- Revio mund të sigurojë të dhëna transkriptomike me një qelizë me rezolucion të lartë, duke u mundësuar studiuesve të studiojnë heterogjenitetin qelizor dhe të identifikojnë llojet e rralla të qelizave.

Sekuenca mikrobike

1.16S sekuenca me gjatësi të plotë- Revio mundëson renditjen me cilësi të lartë 16S rRNA, duke ofruar njohuri të detajuara në përbërjen dhe funksionin e komunitetit mikrobik.
2. Renditja e amplikonit me lexim të gjatë- Revio është i përshtatshëm për renditjen e amplikoneve të lexuara gjatë, gjë që u mundëson studiuesve të studiojnë diversitetin mikrobik në ekosistemet komplekse.

*Përfitimet nga Zgjedhja e Shërbimit Revio të BMKGENE

1.Pronësia e pavarur- Ne kemi blerë dhe pajisur në mënyrë të pavarur sekuencuesit Revio, duke na lejuar të ofrojmë opsione fleksibël të planifikimit dhe kohë më të shpejta të kthimit.

2.Përvojë e gjerë- Me përvojën tonë të gjerë të përgatitjes dhe renditjes së bibliotekës me sekuencuesit PacBio, ne garantojmë rezultate me cilësi të lartë dhe mund të ofrojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat tuaja specifike të projektit.

3.Platformë e plotë e analizës- Ekipi ynë profesionist i bioinformatikës ofron analiza gjithëpërfshirëse të të dhënave me platformën tonë të plotë të analizës së bioinformatikës multi-omike, duke u mundësuar studiuesve të analizojnë, vizualizojnë dhe interpretojnë lehtësisht të dhënat e tyre të renditjes Revio.

4.Rekorde të provuara- Projektet tona bashkëpunuese janë botuar në revista me cilësi të lartë si Cell, Nature Genetics dhe PNAS, duke demonstruar përkushtimin tonë ndaj cilësisë dhe ashpërsisë shkencore.

Nëse keni nevojë për më shumë informacion ose zgjidhje të personalizuara, ju lutemi konsultohuni me një shkencëtar të BMKGENE për të filluar hartimin e projektit tuaj.

të marrë një kuotë

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj: